Identiteit.

Veez is de professionele kant van Peter Tolen: Professioneel, probleemoplossend en resultaat gericht. Iemand die kan (samen-) werken op een vooruitstrevende maar ook realistische manier. Resultaat is dat de kwaliteit van de werkzaamheden voor werknemers en organisatie sterk verbetert. Aantrekkelijk, nietwaar? Met meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ICT vakgebied, weet ik de mogelijkheden van dit hulpmiddel te vertalen naar efficiëntie en effectiviteit. Anders dan de traditionele ICT dienstverleners help ik u te bouwen aan een effectief samenspel tussen uw organisatie, de individuele mensen die bij u werken en ICT. Voor mij is het vanzelfsprekend dat het samenspel tussen deze drie componenten het verschil maakt. De kracht van mijn bijdrage aan deze opdracht ligt in:
– Mijn persoonlijk commitment
– Mijn analytisch vermogen
– Mijn kundigheid en ervaring om realistische stappen te definiëren
– Mijn vermogen om mensen te motiveren en te mobiliseren
– Het centraal stellen van het organisatiebelang
– Mijn brede ervaring en een ruime kennis van verschillende branches

Als het interessant is samen aan de slag te gaan, dan formuleren we eerst op een praktische en heldere wijze mijn bijdrage de vorm van een opdracht. Bij voorkeur maken we een moderne stapsgewijze opdrachtverstrekking, want dit biedt u als opdrachtgever optimale stuurbaarheid. Als de situatie er om vraagt, is het ook mogelijk een resultaatverantwoordelijkheid met risico-overdracht te formuleren. Daar waar het de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt, kan ik bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden gebruik maken van mensen uit mijn netwerk. Voor u betekent dit niets anders dan extra waarborg en kennis op de achtergrond: mijn dienstverlening is absoluut onafhankelijk en ik blijf uw aanspreekpunt.